We voeren met zorg diverse diensten uit

Of het nu het aansluiten van uw printer of het aanleggen van een netwerk betreft, wij helpen u graag bij het oplossen van uw probleem. Ook voor hulp bij het installeren van software of de jaarlijkse APK voor uw computer bent u bij Techdudes aan het juiste adres.

Bekijk hieronder welke diensten we nog meer uitvoeren. Mocht u iets missen, stuur dan een bericht met uw probleem en we bieden u dan zo snel mogelijk een oplossing.

Onderhoudsdiensten

 • diagnose
  Diagnose
  €39
  Diagnosticeren van het probleem en het bieden van een (mogelijke) oplossing, inclusief een overzicht van de kosten. Als u instemt met de prijsopgaaf, komen de diagnosekosten te vervallen. Als u afziet van een reparatie dan worden de diagnosekosten wel in rekening gebracht. Indien het probleem direct opgelost kan worden, kost dit niets extra.
 • apk-check
  Computer APK
  €49
  Net zoals bij een auto is het erg belangrijk dat u uw computer of laptop elk jaar laat controleren op fouten. Op deze manier blijft uw apparatuur langer goed. Tevens ontvang je een (mogelijk) upgrade advies.
 • bezem
  Stofvrij maken
  €29
  De computer wordt grondig gereinigd van binnen en buiten. We verwijderen stof en vlekken. Dit verlengt de levensduur van uw apparaat. Let op: bij iMacs en andere AIO computers wordt een meerprijs gerekend.
 • onderhoud
  Complete onderhoudsbeurt
  €49
  Het opschonen van uw computer zorgt ervoor dat de prestaties van uw computer verbeterd worden en de levensduur verlengd wordt. Er wordt gecontroleerd op lopende processen en (register)fouten. Tevens controle op en verwijderen van Spyware, Mallware en virussen. Uw computer wordt grondig gereinigd van binnen en buiten. We verwijderen stof en vlekken.

Opslagdiensten

 • server
  Datamigratie
  €59
  Uw data wordt van uw oude naar uw nieuwe computer overgezet. Dit kunnen foto's en bestanden maar ook programma's en instellingen zijn. Het laten overzetten van uw data zorgt voor veel gemak en bespaart u heel wat gedoe.
 • backup
  Back-up
  €49
  Er wordt een back-up van uw data gemaakt op een externe harde schijf, USB-stick of netwerk harde schijf. Tot een maximum van 100GB. Daarbuiten wordt een meerprijs per GB gerekend.
 • server-2
  NAS installatie
  €99
  Het aansluiten, installeren en configureren van een NAS op het netwerk. Inclusief het instellen van verschillende gebruikers.

  Extra dienst:
  Desgewenst kan de NAS zo ingesteld worden dat deze benaderbaar is vanaf het internet via bijvoorbeeld een smartphone.

Installatiediensten

 • computer-install
  Besturingssysteem installatie
  €59
  Installatie van uw computer inclusief het uitvoeren van de laatste updates. Hardware- en softwarecheck zodat u er zeker van bent dat alles werkt zoals het zou moeten werken.
 • printer
  Printer installatie
  €39
  Uw printer wordt bij u thuis of op de zaak geïnstalleerd naar uw wens. Dit kan zowel draadloos als via een kabel zijn. Standaard installeren we tot 3 gebruikers. U krijgt een korte uitleg over de basisfunctie van de printer. Hoe te printen, scannen en kopiëren, hoe vervangt u cartridges en dergelijke.
 • software
  Software installatie
  €29
  Allereerst controleren we of uw computer voldoet aan de systeemeisen. We installeren uw software en stellen deze naar wens voor u in.
  Uiteraard installeren wij uitsluitend legale software. Indien u nog niet in het bezit bent van het softwarepakket dan kunnen wij dit voor u aanschaffen.

Zijn er vragen?

Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft.