Reparatie op locatie

Een reparateur die bij u thuis komt en uw probleem direct oplost? Dit is mogelijk! Erg handig als u weinig tijd heeft, niet zo mobiel bent of uw apparaat eigenlijk niet kunt missen. Reparatie op locatie is voor veel diensten mogelijk. 

Meld hieronder uw reparatie aan en geef bij de laatste stap aan dat u de reparatie op locatie plaats wil laten vinden. U kunt ook altijd bellen voor meer informatie met 050 – 20 464 82.

Reparatiedienst mogelijk voor: iMac, MacBook, Mac MiniWindows computer Windows laptop.

Hoe werkt het

Na het ontvangen van uw bericht of e-mail nemen we telefonisch contact met u op om de gewenste diensten door te spreken en een afspraak te maken. Na het gesprek krijgt u een e-mail met een opdrachtbevestiging. Voor diensten op locatie geldt een meerprijs van €59,- per afspraak. U kunt per afspraak meerdere diensten laten uitvoeren.

Wanneer u akkoord geeft op de opdrachtbevestiging worden de benodigde onderdelen besteld. Op de afgesproken datum staan we bij u voor de de deur. Zo eenvoudig is het!

Plan  een afspraak

Overtuigd dat een reparatie op locatie iets voor u is of wilt u weten of uw probleem ook bij u thuis opgelost kan worden? Doorloop dan onze probleemoplosser en geef bij stap 4 aan dat u graag wilt dat de dienst bij u op locatie uitgevoerd wordt.

Reparatie op locatie

Voor het plannen van een afspraak of voor meer informatie, neem contact met ons op.