Een prima dekking, overal in huis.

Heeft u niet overal in huis voldoende WIFI bereik? Dat bent u aan het juiste adres. Dit lossen wij namelijk graag voor u op. Door het in rap tempo toenemen van (mobiele) apparaten die met het internet verbonden zijn, heeft uw standaard router het zwaar. De hoogste tijd dat daar een keer naar gekeken wordt. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken.

Consult aan huis

Om een goed beeld van de situatie te krijgen, kunt u nu kosteloos een adviesgesprek bij u thuis aanvragen. We kijken waar de pijnpunten liggen in uw netwerk en hoe we deze het beste op kunnen lossen. Wilt u graag zo’n gesprek aanvragen? Bel (050-2046482), mail of neem contact op via de chat! 

WiFi-bereik verbeteren

Mesh netwerk

Een mesh netwerk is een schakeling van een aantal (meestal 3) draadloze schotels die er samen voor zorgen dat u een perfecte dekking door uw hele woning heeft. De Mesh technologie zorgt ervoor dat alle apparaten in uw netwerk automatisch verbinden met de juiste schotel en tevens automatisch wisselen wanneer u bijvoorbeeld van beneden naar boven loopt met uw telefoon of laptop. Dit gebeurt allemaal naadloos zonder dat u daar iets van merkt. 

De kosten voor het aanleggen van dit netwerk variëren per huis of kantoor. Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de afmeting van uw woning, de dikte van de muren en het isolatieniveau van uw woning. 

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw woning kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Access Point

Indien u al een bekabeld netwerk in uw huis heeft liggen is het mogelijk om hiermee het draadloze netwerk flink te verbeteren. In dit geval kunnen we een Access Point plaatsen. Hiervoor gebruiken we apparaten van Ubiquiti. Zij maken zeer goed gewaardeerde netwerkproducten.

De kosten voor een kwalitatief hoogwaardig Access Point, inclusief het aansluiten bedragen €169. Indien er ook kabels gelegd moeten worden, omdat u bijvoorbeeld graag een stabiele verbinding in een bijgebouw wilt, neem dan even contact op voor een prijsopgaaf op maat.

Overal TV kijken

Via de kabel

Wanneer u overal een goede TV-verbinding wilt hebben, kan dit het beste via een COAX kabel en een bijbehorend TV-kastje of CI+ module. Dit geeft nog steeds een beter beeld dan het kijken via WiFi. 

Het is niet overal een optie om kabels aan te gaan leggen maar hiervoor zijn verschillende alternatieven mogelijk. Neem contact op voor een thuisbezoek waarbij we uw situatie in kaart brengen en de mogelijkheden bekijken. 

Draadloos

Met Ziggo Go kunt u tegenwoordig ook heel eenvoudig draadloos TV kijken. Dit kan op diverse mobiele apparaten zoals laptops, tablets en uw smartphone. Met de tussenkomst van een kastje is het ook mogelijk om het op uw TV te bekijken. De kwaliteit is nog niet zo hoog dat het kan tippen aan beeld via de COAX maar het is zeker een prima oplossing als u geen kabels wilt laten trekken.

Een dergelijk kastje kan bijvoorbeeld een Chromecast zijn. Deze sluiten we graag voor u aan en we geven u uitleg over het gebruik ervan met uw mobiele apparaten. De Chromecast, inclusief de installatie en uitleg, kost slechts €99.

Tegen een meerprijs van €59 is ook de Chromecast Ultra te leveren. Deze heeft ondersteuning voor 4K Ultra HD.

Zijn er vragen?

Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft.