Ziggo TV- & internetdiensten

Indien u uit het noorden komt is de kans groot dat u gebruikt maakt van de diensten van Ziggo voor internet en televisie. Tegenwoordig worden steeds meer apparaten op het internet aangesloten. Meestal gebeurt dit via een draadloze verbinding (WIFI). Omdat we dus steeds meer dit soort apparaten “in de lucht” gooien wordt het WIFI bereik bij u thuis of op de zaak waarschijnlijk steeds minder stabiel. Elk apparaat gebruikt immers een stukje van de taart. We bieden diverse oplossingen om deze problemen tegen te gaan.

WiFi-bereik verbeteren

Mesh netwerk

Mesh Wifi is een draadloos netwerk dat bij hogere snelheden een betere dekking geeft in alle ruimten van een gebouw. Mesh technologie zorgt ervoor dat alle onderdelen van het netwerk onderling zijn verbonden zodat er altijd een snelle en stabiele verbinding beschikbaar is voor alle apparaten. De kosten voor het aanleggen van dit netwerk variëren per huis of kantoor. Voor een normaal netwerk in een woning van ongeveer 80-100m² moet u hierbij denken aan €329. Indien de ruimtes groter worden en er krachtigere zenders geplaatst moeten worden dan gaat dit bedrag richting de €449-€499. Voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw woning kunt u het beste contact met ons opnemen.

Acces point

Indien u al wel een bekabelt netwerk in u huis heeft liggen is het mogelijk om hiermee u draadloze netwerk flink te verbeteren. In dit geval kunnen we een acces point plaatsen.  Hiervoor gebruiken we acces points van Ubiquiti. Ze maken zeer goed gewaardeerde netwerk producten.

De kosten voor een kwalitatief hoogwaardig acces point inclusief het aansluiten zitten op €169. Indien er ook kabels gelegd moeten worden omdat u bijvoorbeeld graag een stabiele verbinding in een bijgebouw o.i.d. wil, neem dan even contact op voor een prijsopgaaf op maat.

Overal TV kijken

Via de kabel


Mesh Wifi is een draadloos netwerk dat bij hogere snelheden een betere dekking geeft in alle ruimten van een gebouw. Mesh technologie zorgt ervoor dat alle onderdelen van het netwerk onderling zijn verbonden zodat er altijd een snelle en stabiele verbinding beschikbaar is voor alle apparaten.

De kosten voor het aanleggen van dit netwerk variëren per huis of kantoor. Voor een normaal netwerk in een woning van ongeveer 100m² moet u hierbij denken aan €329. Indien de ruimtes groter worden en er krachtigere zenders geplaatst moeten worden dan gaat dit bedrag richting de €449.

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw woning kunt u het beste contact met ons opnemen.

Draadloos

Met Ziggo Go kunt u tegenwoordig ook draadloos heel eenvoudig TV kijken. Dit kan op diverse mobiele apparaten zoals laptops, tablet en uw smartphone. Met de tussenkomst van een kastje is het ook mogelijk om het op uw TV te bekijken.

Zo’n kastje kan bijvoorbeeld een Chromecast zijn. Deze sluiten we graag voor u aan en geven u uitleg over hoe het te gebruiken is met uw mobiele apparaten. De Chromecast samen met de installatie en uitleg kost u slechts €99.

Tegen een meerprijs van €59 is ook de Chromecast Ultra te leveren. Deze heeft ondersteuning voor 4K Ultra HD.

Zijn er vragen?

Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft.