Vervelend dat er iets kapot is

Gelukkig bent u nu in goede handen. Bij Techdudes lossen we namelijk graag problemen op. Heel vaak ook nog eens binnen 1 á 2 dagen! Bekijk vrijblijvend wat een reparatie gaat kosten en hoe snel het opgelost is. Klik snel op de probleemoplosser hieronder. Een reparatieaanvraag verplicht u nog tot niets. 

Veelvoorkomende problemen

Reparatie op locatie

Bij een aantal diensten is het ook mogelijk om deze op locatie uit te laten voeren. Ideaal als u weinig tijd heeft, niet zo mobiel bent of uw iMac liever niet wilt missen. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze dienst.

Bekijk of een reparatie op locatie bij uw probleem mogelijk is door de probleemoplosser te doorlopen.

Haal- & brengservice

Omdat we persoonlijke service erg belangrijk vinden halen en brengen we uw computer gratis van/naar uw huis of kantoor. Ook sluiten we alles weer netjes aan. Dit geldt voor de stad Groningen en een straal van 15 km daar omheen. Voor plaatsen daar buiten rekenen we een kleine meerprijs per kilometer.

Vaak verzekerd

Als uw iMac, MacBook, laptop of computer kapot gaat is dat natuurlijk erg vervelend, maar het hoeft u niet per se veel geld te kosten. Vaak zijn uw apparaten in en om het huis gewoon verzekerd. Wij handelen de reparatie af en de verzekeraar de betaling.

Neem contact op voor meer informatie.

Zijn er vragen?

Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft.