Apple iMac reparatie

De iMac is een alles-in-een computer van Apple. Het design van de iMac zoals we die vandaag de dag kennen werd in 2006 geïntroduceerd. Je kan dus wel zeggen dat Apple met de iMac een tijdloos design ontworpen heeft.

Natuurlijk is de iMac in de loop der jaren wat dunner en strakker geworden maar het basis ontwerp met een aluminium behuizing staat al jaren voor een erg degelijk product. 

De meest recente updates aan het uiterlijk van de iMac zijn de dunnere schermranden en het toevoegen van een kraakhelder en prachtig 5K beeldscherm. 

Veel voorkomende problemen

Reparatie op locatie

Bij een aantal diensten is het ook mogelijk om deze op locatie uit te laten voeren. Ideaal als u weinig tijd heeft, niet zo mobiel bent of uw iMac liever niet wilt missen. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze dienst. 

Bekijk of een reparatie op locatie bij uw probleem mogelijk is door de probleemoplosser te doorlopen. 

Ultieme iMac upgrade

Heeft u een iMac vanaf 2013 met een Fusiondrive die u graag sneller wil maken? Lees dan ons blog over de beste manier om je iMac te upgraden. Het artikel is hier te vinden: “De ultieme iMac upgrade”.

Inboedelverzekering

Indien het ongeluk met uw iMac binnenshuis is gebeurt is de kans vrij groot dat uw verzekering de schade dekt. Indien u denkt dat u hiervoor in aanmerking komt neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Deze kan direct door naar de verzekering, handig!

Geschiedenis van de iMac

iMac G3
De computer had een semi-transparante behuizing in de kleur Bondi Blue, met een bijpassend toetsenbord en een geheel ronde eenknopsmuis.
iMac Flat Panel
Het ontwerp van deze iMac van de tweede generatie was volledig nieuw en deed futuristisch aan.
iMac G5
De iMac G5 is de laatste generatie iMac die gebruikmaakt van PowerPC-processors.
iMac Generatie 4
De 4e generatie iMac is de eerste iMac met een Intel processor en een 24 inch scherm.
Augustus 1998
Januari 2002
Augustus 2004
September 2006