Mac Mini reparatie

De Mac mini is een desktopcomputer van Apple. Het model werd voor het eerst geïntroduceerd in 2005. Opvallend aan de Mac Mini is het compacte design. Hiermee lijkt de Mini zijn tijd ver vooruit te zijn wanneer je deze vergelijkt met de conventionele desktopcomputers. Wat bij de Mac Mini vooral opvalt is dat deze zeer geruisloos werkt, je hoort het apparaat nauwelijks. Een apart detail is dat de Mac Mini zonder toetsenbord en muis geleverd wordt. De Mac Mini wordt standaard uitgebracht met een “ouderwetse” harde schijf. Mocht u meer snelheid uit uw Mac Mini willen halen dan bouwen we graag een SSD voor u in. 

Veel voorkomende problemen

Reparatie op locatie

Bij een aantal diensten is het ook mogelijk om deze op locatie uit te laten voeren. Ideaal als u weinig tijd heeft, niet zo mobiel bent of uw Mac Mini liever niet wilt missen. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven of u gebruik wil maken van deze dienst. 

Bekijk of een reparatie op locatie bij uw probleem mogelijk is door de reparatie wizard te doorlopen. 

Inboedelverzekering

Indien het ongeluk met uw Mac binnenshuis is gebeurt is de kans vrij groot dat uw verzekering de schade dekt. Indien u denkt dat u hiervoor in aanmerking komt neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Deze kan direct door naar de verzekering, handig!

Geschiedenis van de Mac Mini

Mac Mini Gen. 1
De eerste Mac Mini werd gepresenteerd op de Macworld Expo op 11 januari 2005
Mac Mini & Intel (Gen. 2)
De tweede generatie Mac Mini maakte voor het eerst gebruik van Intel processoren.
Aluminium body (Gen. 3)
Het is lang stil rond je Mac Mini. In 2010 verschijnt pas een nieuwe versie. Het model is uit één stuk aluminium vervaardigd.
Mac Mini Gen 4, 5 & 6.
Januari 2005
Februari 2006
Juni 2010
2011-2014