Apple Mac Pro

De Apple Mac Pro is het werkpaard binnen de Apple desktopcomputer line-up. Het model is volledig uitbreidbaar en schaalbaar na wens. De eerste Mac Pro werd uitgebracht in 2006 en leek toen nog erg op zijn voorganger, de Power Mac G5. Dit klassieke toren ontwerp is t/m 2012 gebruikt. Eind 2013 gooide Apple het over een hele andere boeg en bracht het een cilindrische Mac Pro uit. Het apparaat was een stuk kleiner dan zijn voorganger maar leverde Apple niet het gehoopte succes op. De computer voldeed simpelweg niet aan de eisen van zijn gebruikers. 

Recent heeft Apple een nieuwe Mac Pro aangekondigd. Deze wordt in het najaar van 2019 uitgebracht en is mede door het nieuwe torenontwerp, goed ontvangen door de critici. 

Veel voorkomende problemen

Reparatie op locatie

Bij een aantal diensten is het ook mogelijk om deze op locatie uit te laten voeren. Ideaal als je weinig tijd hebt, niet zo mobiel bent of je Mac Pro liever niet wilt missen. Bij het maken van een afspraak kan je aangeven of je gebruik wil maken van deze dienst. 

Bekijk of een reparatie op locatie bij jouw probleem mogelijk is door de reparatie wizard te doorlopen. 

Inboedelverzekering

Indien het ongeluk met uw Mac binnenshuis is gebeurt is de kans vrij groot dat uw verzekering de schade dekt. Indien u denkt dat u hiervoor in aanmerking komt neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Deze kan direct door naar de verzekering, handig!

Geschiedenis van de Mac Pro

1e Mac Pro
In 2006 wordt de eerste Mac Pro uitgebracht. Deze lijkt qua ontwerp erg op de Power Mac G5.
Cilindrische Mac
Eind 2013 probeert Apple wat nieuws en brengt een cilindrische Mac Pro uit. Dit was geen succes.
Back to basics
Apple heeft een nieuwe Mac Pro aangekondigd. Gelukkig is deze Mac weer volledig uit te breiden.
Januari 2006
December 2013
September 2019