Apple MacBook reparatie

Apple’s MacBook is al ruim 13 jaar op de markt. Vanaf 2008 is Apple van een plastic naar een aluminium unibody ontwerp overgestapt. De uit één stuk aluminium gegoten MacBook is een enorme hit geweest. Apple brengt de MacBook in drie varianten uit. Om te beginnen is er de MacBook Air, die moet het vooral hebben van zijn lange accuduur en lage gewicht. De MacBook Pro, deze MacBook beschikt over krachtigere hardware om zo de veel eisende gebruiker te kunnen dienen. Als werkpaard hebben we de MacBook Pro. Deze is vooral populair bij designers en ontwikkelaars. Sinds een paar jaar is daar ook de 12″ MacBook bij gekomen. Een lichtgewicht, erg dunne laptop met een retina scherm. Een combinatie die tot nu toe nog ontbrak in de Apple line-up. 

Veel voorkomende problemen

Reparatie op locatie

Bij een aantal diensten is het ook mogelijk om deze op locatie uit te laten voeren. Ideaal als u weinig tijd heeft, niet zo mobiel bent of u de MacBook liever niet wilt missen. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven of u gebruik van deze dienst wil maken.

Bekijk of een reparatie op locatie bij uw probleem mogelijk is door de probleemoplosser te doorlopen.

Inboedelverzekering

Indien het ongeluk met uw MacBook binnenshuis is gebeurt is de kans vrij groot dat uw verzekering de schade dekt. Indien u denkt dat u hiervoor in aanmerking komt neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Deze kan direct door naar de verzekering, handig!

Geschiedenis van de MacBook

MacBook Pro Gen. 1
Steve Jobs presenteert de eerste 15" MacBook Pro als de opvolger van de Powerbook 4.
MacBook Pro Retina
In 2012 werd de 15" MacBook drastisch veranderd met o.a. een Retina scherm.
Touchbar MacBook
De dunste MacBook Pro tot nu toe. Grote veranderingen zijn o.a. de Touchbar i.p.v. functietoetsen.
Januari 2006
Juni 2012
Oktober 2016