Mijn computer is traag

Er zijn weinig dingen vervelender dan een computer of laptop die traag is. Het opstarten lijkt een eeuwigheid te duren, programma’s openen langzaam, kortom uw apparaat is niet vooruit te branden. 

Dat lossen we op met een SSD!

De meeste computers die nog geen SSD schijf hebben worden weer super snel na deze upgrade. Veel klanten gingen u voor en zijn erg blij met deze upgrade. Een iMac uit bijvoorbeeld 2015 wordt weer net zo snel of zelfs sneller dan een 2019 model zonder SSD. 

Wilt u meer weten over de upgrade mogelijkheden? Neem dan gerust contact op!

Bent u al overtuigd of wilt u vrijblijvend een overzicht van de kosten? Klik dan op de knop hieronder om de upgrade mogelijkheden te bekijken. 

Upgrade mogelijk voor: iMac, MacBook, Mac Mini, Windows desktopWindows laptop

Upgrade op locatie

Bij een aantal diensten is het ook mogelijk om deze op locatie uit te laten voeren. Ideaal als u weinig tijd heeft, niet zo mobiel bent of uw apparaat liever niet wilt missen. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze dienst.

Wilt u meer weten over de “op locatie” diensten? Bezoek dan de reparatie op locatie pagina. 

Haal- & brengservice

Omdat we persoonlijke service erg belangrijk vinden, halen en brengen we uw computer gratis van/naar uw huis of kantoor. Ook sluiten we alles weer netjes aan. Dit geldt voor de stad Groningen en een straal van 15 km daar omheen. Voor plaatsen daar buiten rekenen we een kleine meerprijs per kilometer.

Dit zeggen klanten

Jorrit
Jorrit
Lees verder
Bij Techdudes m'n iMac uit 2012 laten voorzien van een SSD-schijf. Hij is lekker vlot geworden en kan weer jaren mee. De communicatie en vervanging gingen erg vlot en correct. Dikke prima!
Evert
Evert
Lees verder
Mijn iMac werd steeds trager dus moest een nieuwe harde schijf in. Techdudes was gelijk beschikbaar om deze schijf te vervangen en heeft dit op een voortreffelijke wijze gedaan. Uitstekende service!!
Johan
Johan
Lees verder
We zijn zeer tevreden en erg blij! We kunnen onze iMac weer gebruiken en ook met het besturingssysteem El Capitan! En updates! Onze oudere HD was kapot dus dan wil of moet je wat! Sommige mensen zeiden dat je niet meer moet investeren in een oude Mac maar ik ben blij dat ik het wel gedaan heb! Danny is erg kundig en gastvrij! Als er weer wat is dan weet ik hem oftewel Techdudes te vinden! Nogmaals SUPER BEDANKT! Top bedrijf!
Previous
Next

Zijn er vragen?

Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft.