Laptop reparatie (Windows)

Windowscomputers zijn met een marktaandeel van bijna 90% niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Deze computers zijn er in diverse varianten. Uiteraard hebben we de dekstop en latop maar steeds vaker zien we ook All-in-One computers met Windows verschijnen. Er zijn veel verschillende fabrikanten die computers voor het Windows besturingssysteem maken. Denk aan Acer, Asus, Dell, HP en Lenovo. 

Dat veel verschillende fabrikanten Windows gebruiken om hun computers op te draaien is zowel een groot voordeel als een groot nadeel voor ons al reparateur. Een voordeel is dat iedereen het gebruikt en dat je dus veel mensen kunt helpen. Een nadeel is echter dat er zoveel verschillende varianten van computers zijn dat het wel eens lastig kan zijn om net het juiste onderdeel te verkrijgen.

Veel voorkomende problemen

Reparatie op locatie

Bij een aantal diensten is het ook mogelijk om deze op locatie uit te laten voeren. Ideaal als je weinig tijd hebt, niet zo mobiel bent of je laptop liever niet wilt missen. Bij het maken van een afspraak kan je aangeven of je gebruik wil maken van deze dienst. 

Bekijk of een reparatie op locatie bij uw probleem mogelijk is door de reparatie wizard te doorlopen. 

Inboedelverzekering

Indien het ongeluk met uw laptop binnenshuis is gebeurt is de kans vrij groot dat uw verzekering (een deel van) de schade dekt. Indien u denkt dat u hiervoor in aanmerking komt neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Deze kan direct door naar de verzekering, handig!

Zijn er vragen?

Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft.