Voldoet uw computer niet meer? Tijd voor een upgrade!

Niets zo vervelend als een computer die langzaam is of niet meer aan uw wensen voldoet. Gelukkig kunnen we dit vaak oplossen. Denk bijvoorbeeld aan een SSD of meer intern geheugen. Bekijk welke oplossing voor uw computer geschikt is via de upgrade assistent.

Upgrade mogelijk voor: MacBook, iMac, Mac Mini, Windows computersWindows laptop

Wat is een SSD?

Wellicht heeft u wel eens van het woord gehoord maar is de betekenis u niet helemaal duidelijk. In essentie is een SSD schijf de vervanger van de normale harde schijf die al jaren in computers zit. De SSD heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van de “ouderwetse” harde schijf. De grootste hiervan is de snelheid. Een SATA SSD is 5x sneller dan een conventionele schijf.

Meer weten? Lees dan onze blog “Wat is een SSD en wat kan je ermee?”.

Upgrade op locatie

Bij een aantal diensten is het ook mogelijk om deze op locatie uit te laten voeren. Ideaal als u weinig tijd heeft, niet zo mobiel bent of uw apparaat liever niet wilt missen. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze dienst.

Wilt u meer weten over de “op locatie” diensten? Bezoek dan de reparatie op locatie pagina. 

Haal- & brengservice

Omdat we persoonlijke service erg belangrijk vinden, halen en brengen we uw computer gratis van/naar uw huis of kantoor. Ook sluiten we alles weer netjes aan. Dit geldt voor de stad Groningen en een straal van 15 km daar omheen. Voor plaatsen daar buiten rekenen we een kleine meerprijs per kilometer.

Dit zeggen klanten

Jorrit
Jorrit
Lees verder
Bij Techdudes m'n iMac uit 2012 laten voorzien van een SSD-schijf. Hij is lekker vlot geworden en kan weer jaren mee. De communicatie en vervanging gingen erg vlot en correct. Dikke prima!
Evert
Evert
Lees verder
Mijn iMac werd steeds trager dus moest een nieuwe harde schijf in. Techdudes was gelijk beschikbaar om deze schijf te vervangen en heeft dit op een voortreffelijke wijze gedaan. Uitstekende service!!
Johan
Johan
Lees verder
We zijn zeer tevreden en erg blij! We kunnen onze iMac weer gebruiken en ook met het besturingssysteem El Capitan! En updates! Onze oudere HD was kapot dus dan wil of moet je wat! Sommige mensen zeiden dat je niet meer moet investeren in een oude Mac maar ik ben blij dat ik het wel gedaan heb! Danny is erg kundig en gastvrij! Als er weer wat is dan weet ik hem oftewel Techdudes te vinden! Nogmaals SUPER BEDANKT! Top bedrijf!
Previous
Next

Zijn er vragen?

Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft.