Techdudes zakelijk

U vraagt zich misschien af wat Techdudes voor uw bedrijf kan betekenen. Behalve de snelle, vakkundige dienstverlening, bieden we diverse servicepakketten die ervoor zorgen dat uw IT infrastructuur blijft draaien zoals het hoort.

Reparatie op locatie

Bij u thuis of op de zaak

Reparatie op locatie

Bij een aantal diensten is het ook mogelijk om deze op locatie uit te laten voeren. Ideaal als u weinig tijd heeft, niet zo mobiel bent of uw iMac liever niet wilt missen. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze dienst. 

(Klik om de achterkant te zien)

Snelle service

Een afspraak is zo geregeld

Snelle service

Indien er wat mis is, kunt u vaak snel bij ons terecht. De meeste problemen zijn binnen een dag opgelost. Indien we een te repareren onderdeel niet op voorraad hebben, dan levert onze leverancier in één werkdag. Ook dan is uw probleem snel verholpen. Lang wachten tot uw product gerepareerd is, behoort dus tot het verleden.

(Klik om de achterkant te zien)

Achteraf betalen

U krijgt een factuur nagestuurd

Achteraf betalen

Wij bieden u het gemak van achteraf betalen. Eerst lossen we uw probleem op zodat u snel weer verder kunt met uw werkzaamheden. De factuur volgt daarna, met een betalingstermijn van 14 dagen.

(Klik om de achterkant te zien)

Servicepakketten

Elk bedrijf is gebaat bij zekerheid. Indien iets niet werkt zoals het moet, wilt u hier niet te lang mee zitten. Wij begrijpen dit en bieden u daarom graag zekerheid in de vorm van een aantal servicepakketten.

Voor een vast bedrag per maand geven we telefonische en remote ondersteuning. Indien hardware defect raakt, zorgen we voor een vervangend product en voeren we het defecte product netjes af. U kunt in no time weer verder werken. Geen gedoe, geen rompslomp. 

Up & Running 5

Voor starters

69/per maand
Hulp op afstand
Telefonische ondersteuning
Voor 1-5 werkplekken
Vervanging binnen 5 dagen

Up & Running One

Voor wie direct door moet

159/per maand
Hulp op afstand
Telefonische ondersteuning
Voor 1-10 werkplekken
Vervanging binnen 1 dag
Binnen 3 uur op locatie
Avond helpdesk

Jaarlijkse  check-up

Als u voor een groot deel van uw werk afhankelijk bent van een computer, is het van groot belang dat uw apparatuur blijft draaien. Hier kunnen wij bij helpen. Wij onderhouden de IT producten binnen uw bedrijf. Een goed onderhouden infrastructuur zorgt ervoor dat uw systemen stabieler draaien en langer mee gaan.

Elk (half)jaar komen we langs om alle computers, laptops, printers en dergelijke na te kijken. En als we er dan toch zijn kunt u eventuele vragen direct stellen. Grote kans dat we het direct voor u op kunnen lossen.

Overige zakelijke diensten

We gebruiken steeds meer mobiele apparaten om met het internet te verbinden. Op steeds meer werkplekken worden laptops middels WiFi verbindingen aangesloten. Dit alles heeft grote gevolgen voor uw netwerk. Niet alleen qua bereik en snelheid maar ook qua stabiliteit. 

Als u last heeft van een trage verbinding of een teleurstellend bereik, dan helpen we u graag verder. Ook benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een inventariserend gesprek aan. 

Voor uw bedrijf is de data die u verzamelt in veel gevallen erg belangrijk. Opdrachten, klantgegevens, bestanden van u en uw collega’s, samen vormen ze de basis waar uw bedrijf op draait. En als alles werkt zoals het moet, dan is data vrij saai.

Helaas merkt u vaak pas hoe belangrijk het back-uppen van uw data is wanneer het al te laat is. U komt immers nooit in aanraking met een back-up totdat er data verloren is gegaan omdat iemand per ongeluk iets verwijderd heeft of er iets kapot is gegaan.

Om ervoor te zorgen dat u zich hier vooral niet druk om hoeft te maken, moet u zich hier toch eerst een kleine beetje druk om maken. Nodig ons uit voor een inventariserend gesprek, dan laten wij u zien hoe we dataverlies kunnen voorkomen.

Lokaal of in “de cloud”

Een term die u vast wel eens vaker gehoord heeft, de cloud. Wat is de cloud precies? Dit is de populaire verzamelnaam van opslag die niet bij u thuis op een harde schijf of server staat maar data dat bij andere partijen (zoals Microsoft, Google of Apple) op een harde schijf staat. U kunt die data vervolgens beheren op afstand, dit doet u via het internet, dus vanuit de “cloud”.

Op welke manier u uw data wilt opslaan, bepaalt u helemaal zelf. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. We plannen graag een afspraak met u in om te kijken welke optie het beste bij u past.

Zijn er vragen?

Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt.